VAŠE OBJEDNÁVKA
 
KATEGORIE ZBOŽÍ
NÁŠ TIP - PARTNERSKÉ PRODEJNY
PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ
PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ

Hradecká 816
50601 Jičín
TESTY, NÁVODY


VIDEA Z LOVU


ZICO Fishing CLUB


Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

ZICO CZ s.r.o. se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí.
ZICO CZ s.r.o. se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Zabezpečení osobních údajů

ZICO CZ s.r.o. je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností.
ZICO CZ s.r.o. neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

ZICO CZ s.r.o. na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech a službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti atd. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (eShopu), který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup.

Údaje, které shromažďujeme

ZICO CZ s.r.o. provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání materiálů. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

Přístup k osobním údajům

Landsmann s.r.o pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v menu, které se Vám objeví po přihlášení pod zobrazením Přihlášeného uživatele. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli může pouze administrátor daného uživatele, kterého jste zvolili při registraci. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Proč tyto údaje shromažďujeme

ZICO CZ s.r.o. bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

ZICO CZ s.r.o. získává váš souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

ZRYCHLENÉ OBJEDNÁVÁNÍ

ZICO NA RYBÁCH
TESTY PRODUKTŮ
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
DOPORUČUJEME
NOVINKY
DOPRODEJ
DOPRAVA

 

Výměna odkazů  Katalog Prestige Design  Katalog Centrum-24  Kurzy hubnutí  Lodní obchod.cz  SEO Katalog  Splávek, sportovní rybaření  http://mp3sdownload.eu  Vykouzlit.ic.cz - vyhledávejte snadněji">   Půjčky na OP - rychle a spolehlivě   Půjčky, hypotéky, oddlužení  Naakup.cz  Parfémy levně   Zdravotnické potřeby SETRANS   WYSIWYG Web Builder - snadná tvorba webu Fórum WYSIWYG Web Builder - snadná tvorba webu Fórum o bance FIO Fórum o internetové bance mBank NOD32, ESET Smart Security, antivirus Eshop, webdesign Počítače, tvorba webu, webdesign   Seriál Dokonalý svět  Levný webdesign, eshop  Poslední dieta-poradenství v oblasti výživy  Navštivte Rybářské potřeby ZICO u ShopMania  Přešlapy online  Stahovák  MTV Czech  Brigády  Armyshop Westarmy   Bodysalon masáže Hradec Králové  SEO Rozcestník   Originální dárky  Značkové Autodíly M.M.CAR  Jellycomp - stavba a servis PC  Vaňa Rosa  ZFT, fota videa a zajímavosti z rybaření   Rybářské potřeby Párys  Oblkadačské práce Vála  Křesla - Židle  Apartmány Český Ráj ubytování  Trička s potiskem-e-shop  Indikátory, čluny, stany, lehátka a křesla ZICO pro kvalitní rybaření  GOA, Indie letecky z Prahy   Tropic Liberec - Rybářské potřeby 
Česky Slovensky English